Laboreszköz katalógus

Kategóriák

Biohit eLINE egycsatornás elektronikus pipetta

További képek

Biohit eLINE elektronikus pipetta

6. fejezet, 13. oldal

A BIOHIT eLINE® típusú elektronikus pipetta már kifutott, helyét a PICUS-sorozat vette át. A Picus megjelenéséig az eLINE addig elképzelhetetlenül komfortos kezelhetőséget és pontos pipettázást tett lehetővé. E nagy pontosság oka: a BIOHIT szabadalmaztatott egyenáramú (DC) motorja, amely a “szokásos” – léptető motorokhoz képest – sokkal kisebb hibával dolgozik.

Az eLINE® pipetta kétszer gyorsabb bármelyik mechanikus pipettánál! Teljesen elektronikusan működik minden funkciója, beleértve a hegyledobást is. Ez garantálja a felhasználótól (annak gyakorlottságától) független pontos eredményt. Számos pipettázási mód közül választhat, így megkönnyítheti és lerövidítheti pipettázási idejét. Az eLINE® pipetta teljesen egyenértékűen használható jobb- vagy balkezes kezelők által!

A speciális pipetta-kónusz – kialakításnak köszönhetően – cserélhető szűrőbetétek használatát teszi lehetővé. Mintaként néhány darab STANDARD – általános célú – szűrőbetéte mellékelünk minden pipettához. Speciális célokra, mint pl. molekuláris biológia, sejttenyésztési, bakteriológiai és virológiai munka, speciális PLUS szűrőbetét is rendelhető.

Az elektronikus pipetta alsó része autoklávozható. A sorozat tagjai közül már csak egy darab egycsatornás 500-5.000 µl-es és egy darab nyolccsatornás 10-300 µl-es  pipetta van raktáron. A nyolccsatornás pipetta rugalmas kónuszú, minden pipettahegy azonos erővel szorul fel, így nem kell "mángorolni" a hegy felhelyezésekor.


A pipettákat hálózati töltővel szállítjuk.

Garancia: 2 év


KódCsatornák számaTérfogatAdagolási egységPontosságIsmétlésAC-adapterHegytípusMennyiségKészleten
6.7301011100 - 5000 µl10 µl±0,5%±0,15 %vanJ
6.730361-e810 - 300 µl1 µl±0,5%±0,2 %vanD, Q

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Kifejezésekhez használja az aposztróf jelet (').

Kérem várjon

Gyártóink

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az aktuális akciónkról naprakész információt kaphasson!