Laboreszköz katalógus

Kategóriák

ETHOS One típusú mikrohullámú munkahely

További képek

ETHOS ONE típusú mikrohullámú munkahely

8. fejezet, 6. oldal

ETHOS ONE edényzettel

Az ETHOS ONE a Milestone csúcsteljesítményű mikrohullámú munkahelye, amely az ETHOS-család az ETHOS UP előtti változata.

Az ETHOS ONE mind felépítésében, mind szolgáltatásaiban is jelentõsen különbözik az előző generációjú Ethos-készülékektől. Fő felhasználási területe a mikrohullámú szintézis, de természetesen alkalmazható olyan „egyszerűbb” feladatokra, mint a roncsolás (zárt és nyitott), és az extrakció is (felső kép).

A készülékben két darab beépített magnetron szolgáltatja a mikrohullámú energiát. A legnagyobb kinyerhető energia. 1.900 Watt, amely a piacon jelenleg kapható készülékeknél a legmagasabb energia.

Az ETHOS ONE-ből egy darab DEMO roncsoló van raktárunkon;!

Egyedülállóan választható pulzáló, vagy folyamatos mikrohullámú energia!

ethos

A készülék felépítése – hasonlóan a korábbi ETHOS-okhoz (Ethos Plus, Ethos TC, Ethos 1) – sok egyedülálló, szabadalmaztatott megoldást tartalmaz. Ezek a beépített védelmi rendszerek egyáltalán nem öncélúak, és nem is az érdeklődő / felhasználó elkápráztatására szolgálnak. A Milestone korábbi ETHOS-készülékeiben a  gyakorlatban bizonyították be létjogosultságukat és hasznosságukat. Így például a rugalmasan felfüggesztett (szelepelő) ajtó (1-2. kép), a kontaktus nélküli nyomáskontrol  az összes edényben (3. kép), vagy a különleges mikrohullám-homogenizáló rendszer. (4.kép)

Az ETHOS One-ban két további biztonsági funkció is helyet kapott: mint a munkateret figyelő videokamera, melynek képe a készülék „homlokán” elhelyezett monitoron  látható és a hõmérsékletre programozható ajtóretesz.

A belső teret figyelõ videokamera segítségével a tömör fémajtó esetén is látható, hogy mi történik a készülék kamrájában.

hőmérsékletre programozható ajtóretesszel megakadályozhatjuk, hogy illetéktelen személyek kinyithassák a túl magas hőmérsékletű edényzetet tartalmazó készülék ajtaját.

ethos-one-ajto

ethos_kijelzo

A vezérlő itt egy 6,5”-os színes, nagyfelbontású érintõ-képernyős monitorral, és pend-drive-al, virtuális billentyűzettel felszerelt célszámítógép. A vezérlőhöz külsõ  billentyűzet, és egér is csatlakoztatható. A kijelző felbontása: 640 x 480 képpont (VGA minõség).

A tárolható programok / módszerek száma gyakorlatilag korlátlan. A hõkezelő-program készítésekor csak a kívánt hőmérséklet-profilt kell „megrajzolni” a kijelzőn, ezután a készülék maga állítja be az ideális hőmérséklet-görbe követéséhez  szükséges energiát. Tulajdonképpen a felfűtés sebességét tudjuk igen finoman szabályozni. Az  egyszer már megírt programot minden változtatás nélkül lehet egyetlen mintával, vagy akár teli rotorral használni. A hőkezelő-programot annak futása alatt is lehet  módosítani (egyedülálló interaktív vezérlés: csak a Milestone készülékeiben).

hömérséklet

hőmérséklet-vezérelt rendszer visszacsatolt-szabályozással (PID) követi a beprogramozott hőmérséklet-görbét. A hőmérsékletet egy referencia edényben méri a  könnyen kezelhető robosztus (nem kényes, nem törékeny) belső hőmérséklet-érzékelő.

A vezérlés nemcsak e belső hőmérséklet-érzékelőt figyeli, hanem a “Quality Pressure” szenzort is. Az EasyControl szoftver másodpercenként 20 alkalommal  összehasonlítja a beállított és az aktuális hőmérsékletet, az optimális mikrohullámú energiát pedig ennek megfelelően állítja be.

 

 

program_tarolas

A pen-drive-on nemcsak a módszereket, hanem a lefuttatott programokat is el lehet tárolni. A 640 típusú vezérlő a következő adatkimenetekkel van felszerelve: 3 db RS  232 mikrohullámú készülékhez, és egyéb külső eszközökhöz, 2 db PS2 egérhez, és billentyűzethez, továbbá egy USB-port, amelyhez tintasugaras HP nyomtató  csatlakoztatható. Így a rendszer az elvégzett munka teljes körű (GLP) dokumentálására alkalmas.

Természetesen lehetőség van egyéb szenzorok használatára is, mint pl. belső nyomásszenzor, vagy az összes edények külső hőmérsékletét mérõ infravörös  hőmérséklet-érzékelő. A külső hőmérséklet szenzor az egyes edények hőmérséklet-diagramját külön-külön megrajzolja. 

 

Műszaki adatok:ETHOS ONE
Mikrohullámú teljesítmény: 1.800 Watt
Felvett teljesítmény: 3,5 kW
Külső méret: 540 x 640 x 690 mm
Kamra méretei: 430 × 400 × 410 mm
Tömeg: 84 kg (edényzet nélkül)

 

Az opcionális EasyDOC PC-szoftverrel a Flash-kártyán tárolt lefuttatott programok adatait lehet egy külső PC-re kiolvasni és feldolgozni.easy_DOCeasy_DOC


KódMegnevezésMennyiségKészleten
28.44204ETHOS One típusú mikrohullámú munkahely
28.44204GDETHOS One típusú mikrohullámú munkahely, üvegajtóval

Vonatkozó szabványos módszereknek való megfelelés

EPA Methods 3052 (Microwave-Assisted Acid Digestion of Siliceous and Organically Based Matrices)

EPA Methods 3051a (Microwave-Assisted Acid Digestion of Sediments, Sludges, Soils, and Oils)

EPA Methods 3015a (Microwave-Assisted Acid Leach of Aqueous Samples and Extracts)

ASTM E1645-01 (Standard Practice for the Preparation of Dried Paint Samples by Hotplate or Microwave Digestion for Subsequent Lead Analysis)

ASTM D5513-99 (Standard Practice for Microwave Digestion of Industrial Furnace Feedstreams and Waste for Trace Element Analysis)

ASTM D4309-96 (Standard Practice for Sample Digestion Using Closed-Vessel Microwave Heating Technique for the Determination of Total Metals in Water)

ASTM E1741-00 (Standard Practice for Preparation of Airborne Particulate Lead Samples Collected During Abatement and Construction Activities for Subsequent Analysis by Atomic Spectrometry)

U.S. Pharmacopeia Method USP 232/233 Elemental Impurities—Limits / Elemental Impurities—Procedures

Letölthető dokumentum

Milestone Ethos One prospektus (angol)

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Kifejezésekhez használja az aposztróf jelet (').

Kérem várjon


Fatal error: Call to a member function getUrlInStore() on a non-object in /home/laboresz/public_html/app/design/frontend/ma_ozeo/ma_ozeo1/template/catalog/product/view/pager.phtml on line 97