Laboreszköz katalógus

Kategóriák

NÜVE ND 12 vízdesztilláló, falra vagy asztalra tehető

További képek

Nüve desztilláló készülékek

9. fejezet, 41. oldal

Az összes NÜVE gyártmányú vízdesztilláló készülékbe rozsdamentes acélból készített forralótartályt építenek be. A készülékek választékában mind a rutin-laboratóriumok, mind a kutatással / fejlesztéssel foglalkozó intézmények is találnak céljaiknak megfelelőt.
Ezek a készülékek megjelenésükben nem is hasonlítanak a megszokott bonyolult - üvegből készített - szerkezetekre. A NÜVE desztillálók kompakt, kis helyet foglaló, tetszetős megjelenésű készülékek, melyeket az asztalra is le lehet tenni, vagy a falra kell felszerelni.

A készülékek egyszeres desztillálást végeznek és normál csapvizet használnak desztillált víz előállításához. A teljes vízfogyasztás a termelt desztillált víz kb. tízszerese.

NS103

Falra szerelhető gazdaságos modell. Vízelfogyás elleni védelemmel van ellátva, a bejövő víz nyomása manométerrel ellenőrizhető.

ND sorozat

Falra szerelhető és asztalra is telepíthető készülékek. Működésük teljesen automatikus, mikroprocesszor által vezérelt. A forralótartály hasznos térfogata 13 liter. A fűtőtesteket 10 centiméter magasan teljesen ellepi a víz. A forralt víz felett még csaknem háromszoros szabad térfogat (27 cm magasan) van a folyadékfázis a kondenzáló tartályba való átjutásának megakadályozása érdekében.

A vízben oldott kalcium a forralótartályban és a fűtőtesteken való kiválását a Silfos szűrő jelentősen csökkenti. A forraló-, a kondenzáló tartály és a fűtőtestek is rozsdamentes acélból készülnek. Vízellátási probléma esetén a készülék automatikusan biztonsági üzemmódba kapcsol át. A desztillált víz vezetőképessége kb. 2,5 µSiemens/cm 20°C-on.

A készülékek belső tartályba (8, 12 és 24 literes) gyűjtik a desztillált vizet. A tartály töltöttségét (félig töltött, teljesen megtöltött) LED-ek jelzik. További LED-ek figyelmeztetnek a túl alacsony vagy magas víznyomásra ill, fűtőtesthibára.

A készülékek – a külső burkolatot kivéve - minden fém-alkatrésze rozsdamentes acélból készül. A külső burkolatot elektrosztatikus porszórással felvitt bevonat védi a korróziótól.


KódDesztillátumElektromosfogyasztásVízfogyasztásMéretMennyiségKészleten
35.NS1033,5 liter/óra2,5 kW< 35 liter / óra360 x 225 x 545 mm
35.ND44 liter/óra3 x 1 kW< 40 liter/ óra770 x 400 x 600 mm
35.ND88 liter/óra3 x 2 kW< 80 liter / óra770 x 400 x 600 mm
35.ND1212 liter/óra3 x 3 kW< 120 liter / óra770 x 400 x 600 mm

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Kifejezésekhez használja az aposztróf jelet (').

Kérem várjon

Gyártóink

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az aktuális akciónkról naprakész információt kaphasson!