Laboreszköz katalógus

Kategóriák

Memmert Generation 2012 - a Memmert új generációs készülékei

További képek

Memmert Generation 2012 - a Memmert új generációs készülékei

9. fejezet, 58. oldal

A hat évtizedes fejlesztési és gyártási tapasztalat eredményeként a MEMMERT új generációs készülékcsalád gyártását kezdte meg 2012-ben.

A korábbi három-szintű / szolgáltatású vezérlőket moduláris rendszer váltotta fel: az egy-, és a két vezérlőpaneles rendszer. Ennek eredményeként az egy vezérlővel ellátott készülékek (xN-sorozat, xF-sorozat) az egyszerűbb alkalmazásokhoz (a piac 80%-ban ezeket használja) használhatóak, az áruk alacsonyabb lett a korábbi „BASIC” vezérlős készülékeknél.

A két vezérlőpaneles készülékek (plus sorozat) lefedik a korábbi E és P szolgáltatásait.

Új Memmert vezérlő funkcióinak bemutatása

Vezérlő egy érintő kijelzővelVezérlő két érintő kijelzővel (plus sorozat)
Memmert egy kijelzős vezérlő Memmert két kijelzős vezérlő
ControlCOCKPIT vezérlő beállításai: Hőmérséklet (Celsius vagy Fahrenheit), ventilátor sebesség, a friss levegőt szabályozó pillangószelep állása, program idő, relatív páratartalom, megvilágítás, a CO2 inkubátoroknál a CO2 és az O2, nyomása, időzóna, időátállítás ControlCOCKPIT vezérlő beállításai: hőmérséklet (Celsius vagy Fahrenheit), ventilátor sebesség, pillangószelep állása, programidő, relatív páratartalom, megvilágítás, CO2, O2, nyomás, időzóna, időátállítás
Egy Pt100  hőmérséklet szenzor  Két független Pt100 hőmérséklet szenzor, az egyik szenzor hibája esetén is működőképes marad a készülék.
  HeatBALANCE funkció: a fűtési hőmérséklet térbeli eloszlásának megváltoztatásához. Lehetőve teszi a felső és alsó fűtőszálak eltérő fűtési teljesítményének beállítását.
  USB port program feltöltésre és felhasználói azonosításra.
  Készülék hőmérséklet előhívása a kb. 1 hét adatainak eltárolására képes memóriából.
Ethernet hálózati csatlakozó port a naplózási adatok kiküldésére. Ethernet hálózati csatlakozó port a naplózási adatok kiküldésére program feltöltésére, program szerinti vezérlésre valamint valós idejű megfigyelésére.
Kettős hőmérséklet védelem (elektronikus és mechanikus) Többszörös hőmérséklet védelem: elektronikus megfigyelő rendszerek, mechanikus hőmérséklet korlátozó, automatikus hőmérséklet monitorozó. Minimális és maximális értékek megadása hőmérsékletre, páratartalomra vagy CO2 koncentrációra 
Rozsdamentes acél belső és külső burkolat, színes érintőképernyős vezérlés
Nagy terhelhetőségű hálózati kábel
Paraméter napló 10 évre elegendő memóriával
Valós idejű digitális óra, időzítő (1 perc és 99 nap 23 óra között beállítható)
Kezdőhőmérséklet időzítés funkció, amely csak a megfelelő hőmérséklet elérése esetén kezdi csak a visszaszámlálást.
3 pontos hőmérséklet kalibráció lehetősége, egyéb paraméter kalibrációjának közvetlen megadása

A Memmert új generációs készülékei 2013-ban IF formatervezési díjat (ez az "orvostechnikai Oscar-díj") nyertek orvostechnikai kategóriábanMemmert IF díj 2013.Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Kifejezésekhez használja az aposztróf jelet (').

Kérem várjon

Gyártóink

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az aktuális akciónkról naprakész információt kaphasson!