Laboreszköz katalógus

Kategóriák

Systec nyomtató

További képek

Opciók a dokumentáláshoz

11. fejezet, 36. oldal

A Systec autoklávok VX, DX, valamint VE, DE sorozatú készülékei 500 sterilizáló ciklus adatait tárolják el automatikusan. Ezek az adatok szervizcélra használhatók fel. Opcionálisan SD-kártyás adattárolás is kérhető, mellyel 10.000 ciklus adatai őrizhetők meg külső számítógép állandó használata nélkül. A dokumentáláshoz nyomtatót, vagy az SADS-elnevezésű számítógépes szoftvert lehet használni.

A VB és DB sorozatú autoklávok nem tárolnak adatokat, így ezeknél a készülékeknél csak az opcionálisan beépített nyomtatóval lehet a dokumentálást elvégezni.

Nyomtató a sterilizálás folyamatának dokumentálására
Az elektronikus autoklávok felszerelhetők egy tűs nyomtatóval, amely alkalmas a sterilizálás folyamatának dokumentálására. A nyomtató 58 mm széles papírra nyomtatja ki a program paramétereit, valamint gépre és a töltetre vonatkozó azonosítókat a program elindításakor, majd folyamatosan regisztálja a teljes procedúrát. A sterilizálás fázisában félpercenként nyomtat egy sort, megjelenítve a program elindítástól eltelt időt, programfázist, hőmérsékletet és a nyomást. A dokumentum a sterilizált tételhez csatolható.

Számítógépes szoftver
A dokumentálás másik módja egy külső számítógép használata. Az autokláv és a számítógép közötti kommunikációra az SADS elnevezésű (Systec Autoclave Documentation System) számítógépes dokumentációs szoftverrel van lehetőség. A szoftver WINDOWS alatt fut (XP, WIN7, WIN10). A lefuttatott sterilizálási ciklusokról teljeskörű - nem módosítható - naplót készít.

Az SADS elnevezésű PC-szoftver alkalmas az autokláv számítógéppel történő programozására, monitorozására, így a folyamat teljes dokumentálására szolgál, az autokláv soros (RS 232 és RS 485) portjain keresztül. A portok hálózat kompatibilisek. Egy számítógéppel egyidejűleg legfeljebb nyolc autoklávot lehet ellenőrizni. A külső PC-t a vevő biztosítja.

FDA 21 CFR Part 11 compatibilis PC-szoftver: csak az érintő-képernyős vezérlővel felszerelt autoklávokhoz, mint a HX-sorozat (és VX-sorozat opcionálisan ilyen vezérlővel ellátott készülékei). 


KódMegnevezésMennyiségKészleten
36.8011Nyomtató autoklávozhoz
36.8022SD kártya foglalat autoklávba
36.8021SADS PC szoftver

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Kifejezésekhez használja az aposztróf jelet (').

Kérem várjon

Gyártóink

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az aktuális akciónkról naprakész információt kaphasson!