Laboreszköz katalógus

Kategóriák

Covid PCR kit

További képek

SARS-Cov-2 új típusú koronavírus RT PCR kit IVD minősítéssel

10. fejezet, 9. oldal

SARS-Cov-2 új típusú koronavírus RT PCR kitek magyar gyártótól, IVD minősítéssel.

A magyar kutatók által kifejlesztett kitek jelenleg a Covid-19 leggyorsabb detektálását teszik lehetővé. A meghatározás mindhárom lépését magába foglalják:

  1. Mintavétel és szállítás
  2. RNS izolálás
  3. PCR meghatározás

PCR mintavevő kit1. Az ATM-1 kitben garattörlésre használható mintavevő pálca és minta tároló oldat található. Az ATM-1 oldatot 1,5 ml csavaros, egyedileg kódolt Eppendorf csőben hozzuk forgalomba, ami a könnyebb pipettázást és szállítást teszi lehetővé. A mintavevő készülékben lévő oldatot (0,9 mL) a mintavevő pálca behelyezése és transzportja után közvetlenül lehet az RNS tisztító oszlopra helyezni, akár a prekondicionálatlan oszlopra is! Ez azt jelenti, hogy a korábbitól eltérően a jelenlegi eszközzel 2 lépés is megtakarítható, ezáltal sokkal gyorsabb RNS tisztítás hajtható végre. A minta az ATM-1 oldatban inaktív formában, stabilizálva van jelen (az RNS szobahőmérsékleten min. 48 óráig stabil az oldatban).

2. Az AviRNA virális RNS Extrakciós készlet az ATM1 mintavevő médiummal kompatibilis. Az ATM-1 segítségével levett mintát tartalmazó oldatot közvetlenül az RNS tisztító oszlopra kell felvinni. Az RNS extrakció hatékonysága megegyezik, vagy felülmúlja a kereskedelemben forgalomban lévő RNS tisztító készletekét.

 

3. A Cov2QuantTM SARS-Cov-2 RT PCR kit az új koronavírusra (SARS-CoV-2) tervezett kvantitatív diagnosztikai eljárás, amely egy egylépéses reverz transzkripción alapuló valós idejű polimeráz láncreakciót (RT-QPCR) foglal magába. A kit egy hármas multiplex QPCR reakcióra alkalmas, detektálja a SARS-Cov-2 „N” (HEX) és „RdRP” (FAM) génjeit, valamint egy humán belső kontrollt (IC: CY5). A kit belső ROX normalizáló kontrollt is tartalmaz.

 PCR kit folyamat


KódMegnevezésMennyiségKészleten
512.ATM1ATM-1 vírus transzport médium
512.AVE100Virális RNS extrakciós készlet
512.CQ100Cov2QuantTM SARS-Cov-2 PCR meghatározó kit az új koronavírusra

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Kifejezésekhez használja az aposztróf jelet (').

Kérem várjon

Gyártóink

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az aktuális akciónkról naprakész információt kaphasson!