Laboreszköz katalógus

Kategóriák

Systec SUPERDRY szárítás sematikus ábrája az előtöltős autoklávokra

További képek

Szárítás Systec-módon (SUPERDRY)

11. fejezet, 39. oldal

A sterilizált töltetet (amely ekkor még vizes a gőztől)  utóvákuummal lehet megszárítani. A "csak" vákuumszivattyús szárítás addig működik, amig az autokláv kamrája elég meleg ahhoz, hogy a töltetben lévő vizet elpárologtassa.

Nagy tömegű töltet esetén - mint pl. sok textília, szűrő, vagy csomagolt eszköz - a kamrában tárolt energia általában nem elegendő, ezért az utóvákuummal egyidejűleg plusz energiát is be kell vinni a rendszerbe.

A Systex VX , DX és H-szériájú készülékei ezt a vákuumrendszerrel és a SUPERDRY opció segítségével teljesítik.
Ilyenkor a kamra külső falára épített csőkígyóba a gőzgenerátor által szolgáltatott forró gőz kerül, így biztosítva a víz elpárologtatásához szükséges energiát. Ebben az üzemmódban az autoklávot „szárítószekrényként” használhatjuk.

A beépített szárítási technológiája nem látható a Systec autoklávok kamrájának belsejében. A kamra továbbra is teljesen üres belülről, semmiféle cső nem akadályozza a belső tér teljes kihasználását és könnyű hozzáférést.

A Systec autoklávok nyomásálló tartályainak biztonságtechnikai minősítése egymillió sterilizálási ciklusig érvényes. Csak ezt követően kell az autoklávot ismét a hidrosztatikai tesztnek alávetni.


KódMegnevezésMennyiségKészleten
36.9606SUPERDRY fűtött fal a Systec V és D kivitelű autoklávokba
36.9608SUPERDRY fűtött fal a Systec HX sorozatú autoklávokba

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Kifejezésekhez használja az aposztróf jelet (').

Kérem várjon

Gyártóink

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az aktuális akciónkról naprakész információt kaphasson!