Laboreszköz katalógus
Piactér 0Kosár

A katalógusról röviden

Kérjük, tekintse meg az alábbi útmutatót, amelyben részletesen ismertetjük a katalógus használatát. Ha a bemutatóban nem talál megfelelő információt, vagy a katalógusunkban nem találja az Ön által keresett terméket, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolat menüpontban.

 

Kell-e regisztrálni az oldal használatához, mire szolgál a regisztráció?

Az oldal bárki számára regisztráció nélkül szabadon látogatható, pár kattintással kérhet ajánlatot az ajánlatkérési listába helyezett termékekre vonatkozóan.

Ajánlatkérésnél, illetve az igény szerint azt követő megrendelés esetén bizonyos kapcsolattartási adatok megadása elengedhetetlen.

Szíves figyelmébe ajánljuk, hogy lehetősége van regisztrálni oldalunkra. Ennek segítségével az ajánlatkérésekhez, megrendelésekhez szükséges adatait elegendő a regisztráció során feltölteni, melyek ezt követően a személyes felületre (saját fiókba) való bejelentkezéskor automatikusan betöltődnek, ezzel egyszerűsítve az ajánlatkérés folyamatát.

Az ajánlatkéréskor  megadott adatokkal a rendszer egy felhasználói fiókot hoz létre, amelyről rövid üzenetet küld. Az üzenetben elküldött jelszóval és e-mail címmel a későbbiekben bejelentkezhet az oldalra, és további adatok megadása nélkül küldhet üzenetet.

Ajánlatkérését és megrendelését lehetősége van e-mailben is elküldeni részünkre az info@labsystem.hu címre. Ebben az esetben a következő adatok megadása szükséges:

 • szervezet megnevezése és címe,
 • kapcsolattartó neve, elérhetőségei, telefonszáma és email címe,
 • cikkszám,
 • termék megnevezése,
 • mennyiség,
 • számlázási cím,
 • szállítási cím.

Az adatkezelésről: A regisztrált adatokat a Labsystem Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át, és csak az üzleti folyamat lebonyolításához, ill. későbbi kapcsolattartás érdekében tartja meg (részletek ezen a linken).

 

Útmutató a katalógus használatához

 

Ajánlatkérés, megrendelés, fizetés

 

Ajánlatkérés

Kérje árajánlatunkat a laboreszkozkatalogus.hu-n. Az ajánlatkérés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap az Ön által megadott email címre, amely jelzi, hogy rendszerünk fogadta az ajánlatkérését.

Árajánlatkérését munkatársaink válaszolják meg, az esetek 90%-ában 1 munkanapon belül. Speciálisabb, terjedelmesebb, esetleg gyártói konzultációt igénylő ajánlatkérések esetén a válaszadás ennél több időt (3 munkanapot) is igénybe vehet – a lehetőségekhez képest igyekszünk minél hamarabb információval szolgálni. Az árajánlatadás természetesen díjmentes és kötelezettségmentes.

 

Megrendelés

Amennyiben az árajánlat alapján rendelni szeretne, azt bármilyen írásos formában megteheti: egy Önök által használt formanyomtatványon, vagy akár egy egyszerű válasz email formájában is.

Árajánlat alapján történő rendelés esetén kérjük, szíveskedjen

 • hivatkozni az árajánlat számára (BA szám),
 • megjelölni a kiválasztott termékeket cikkszámmal, darabszámmal,
 • megadni a számlázási, számlaküldési (postázási) és a szállítási címet, illetve a kapcsolattartó nevét és telefonszámát, aki fogadja az árut.

Megrendeléséről 1-3 munkanapon belül visszaigazolást küldünk, amely tartalmazza a kiszállítás dátumát is, illetve személyes áruátvétel esetén a termék elszállíthatóságának legkorábbi dátumát.

Amennyiben 3 munkanapot követően nem érkezett Önhöz az ajánlatkérésére vagy megrendelésére visszajelzés, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal a "Kapcsolat" menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén!

A rendelés módosítása vagy visszavonása

Beérkezett megrendelésének módosításával vagy törlésével kapcsolatos igényét az info@labsystem.hu e-mail címre küldheti.

Amennyiben munkatársainktól már kapott írásos visszaigazolást megrendelésével kapcsolatban, kérjük, hogy levelében hivatkozzon a visszaigazolás számára!

 

Fizetési információk

A megrendelés leadásakor a következő fizetési módok közül választhat:

 • készpénzes vagy bankkártyás fizetés irodánkban (1151 Budapest, Szövőgyár utca 11-13.)
 • házhozszállítás előre utalással díjbekérő alapján, vagy utánvétellel (az utánvétel plusz költsége, a szállítási díjon felül még 590 Ft + ÁFA)
 • átutalás: rendszeresen vásárló üzleti partnereink esetén egyedi megállapodás alapján.